„ЕКО Сербиа” донацијом установи „Зрачак” обележила отварање нове бензинске станице у Чачку 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
„ЕКО Сербиа” донацијом установи „Зрачак” обележила отварање нове бензинске станице у Чачку
Trenutno na sajtu: 355       |       Podeli:
24.02.2023 | 0 коментар(а)



Чачак - Компанија ЕКО Сербиа, чланица „HELLENiQ ENERGY”, отварањем нове бензинске станице

у Чачку, проширила је своју мрежу на 57 бензинских станица. Тим поводом, ЕКО Сербиа је донирала Центру за пружање услуга социјалне заштите „Зрачак“ средства за набавку горива.

„У складу са нашим пословним развојним плановима, настављамо да ширимо ЕКО малопродајну мрежу у Србији, одржавајуц́и високе стандарде квалитета производа и пружајуц́и најбоље услуге нашим купцима. Истовремено, доприносец́и потребама локалног друштва, ЕКО Сербиа донира гориво Центру ’ Зрачак’ које ц́е омогуц́ити свим његовим корисницима безбедан превоз до куц́е. Као друштвено одговорна компанија, ЕКО Сербиа ће наставити да подржава развој локалних заједница у којима послује“. изјавио је Арис Кароусос, генерални директор ЕКО Сербиа.

Центар „Зрачак“ у Чачку има 256 корисника, а донација је намењена за специјализовано комби возило за превоз корисника до својих домова који живе у удаљеним руралним местима.

„Желимо да се захвалимо компанији ЕКО Сербиа на донацији, која ће омогућити да наши корисници имају лакши приступ, пре свега дневном боравку, који пружа могућност да особе са сметњама у развоју остану у породичном окружењу, као и да искористе своје могућности и интегришу се у заједницу. Такође, ова донација је значајна и за друге услуге које су усмерене ка особама са инвалидитетом и старим лицима“, рекла је Ана Јаковљевић, директорка Центра за пружање услуга социјалне заштите „Зрачак“.

Отварању је присуствовао представник Олимпијског комитета Србије Страхиња Бунчић, џудиста, освајач бронзане медаље на Европском првенству и на Медитеранским играма у Орану, одржаним прошле године. ЕКО Сербиа годинама улаже у спорт и подржава Олимпијски комитет Србије. Ова сарадња ће се наставити и убудуће кроз подршку компаније српским олимпијцима током предстојећих Олимпијских игара, које ће се одржати у Паризу 2024. године.

Нова бензинска станица у Чачку је у складу са најсавременијим технолошким, безбедносним и еколошким стандардима и у потпуности прилагођена захтевима и очекивањима возача. Отворена је 24 сата, нуди комплетан портфолио производа за гориво, укључујуц́и висококвалитетна горива премиум категорије - Диесел Дупло Филтрирани и ЕКО Рацинг 100 РОН. Такође, потрошачима је на располагању потпуно модернизовани минимаркет Калипсо, врхунска кафа у Цоффее цорнер-у, као и пажљиво одабрани асортиман робе широке потрошње, ауто козметике и ЕКО моторних уља.

На бензинској станици у Чачку, као и на свим осталим ЕКО Сербиа бензинским станицама, потрошачи могу да постану чланови ЕКО Смиле лојалти програма, који сваку куповину награђује бодовима који се могу заменити за корисне и вредне поклоне, а до 12. марта сваки купац који напуни 15 и више литара горива добија поклон.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak eko serbia pumpa otvaranje donacija zracak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.645.907 посета
Тренутно на сајту: 356 посетилац(a)